Binnen en buiten schilderwerk

Binnenschilderwerk:

Verfraaiing van het interieur

Is uw interieur toe aan een opfrisbeurt? Wilt u gewoon een andere uitstraling en sfeer?
Schildersbedrijf Rose verandert uw interieur met de modernste middelen en technieken volgens de laatste trends én volgens uw eigen wensen. Mooi binnenschilderwerk voegt een extra dimensie toe aan het interieur van een huis, wél zo prettig wonen!

Noodzakelijk onderhoud aan uw woning

Binnenschilderwerk zorgt voor een verfraaiing van uw woning. Onderhoud is óók noodzakelijk. Binnenschilderwerk beschermt immers ook uw hout- en muurwerk. Gevelkozijnen blijven namelijk langer goed als deze regelmatig worden bijgeschilderd.

Buitenschilderwerk:

Periodiek onderhoud is noodzaak

Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel uw hout- en muurwerk in goede conditie te houden. In ons klimaat is het immers belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Voordat er geschilderd wordt worden beglazingskitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie, scherpe kanten aan kozijnen en de aansluiting op bestrating nauwkeurig gecontroleerd. Indien het nodig is wordt dat eerst hersteld. Pas als dat allemaal in orde is wordt er geschilderd.

Slimme kostenbesparing

Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud. Niet alleen het buitenverfwerk leidt daaronder. Ook veel andere zaken aan het gebouw kunnen schade oplopen door verwaarloosd schilderwerk. Om alles weer in topconditie te krijgen zijn meer behandelingen noodzakelijk. Dat is weggegooid geld dat u, dankzij periodiek buitenschilderwerk, eenvoudig kunt terug verdienen.
U ziet: Buitenschilderwerk levert op den duur een behoorlijke kostenbesparing op.

Repair-care

Is uw houtwerk toe aan kleine herstelwerkzaamheden of grote renovaties? Schildersbedrijf Rose is gecertificeerd om Repair-care houtreparaties/-renovaties uit te voeren.
De producten van Repair-care zijn internationaal bekend vanwege hun duurzaam houtherstel en zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren en ander houtwerk weer zo goed als nieuw worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op!